SAMEN NAAR DE TOP!

Topsport vraagt om talent, hard werken en teamwork. Tristan en zijn team doen er alles aan om in 2019 opnieuw, voor de 3e maal, deel te nemen aan de Wereldkampioenschappen. Een podiumplek is natuurlijk de ultieme droom. De ambitie, het talent en de inzet zijn er. Helaas kost de internationale mensport ook veel geld. Denk bijvoorbeeld aan de inschrijfgelden en vervoerskosten. In totaal lopen de kosten op tot zo'n 35.000 euro per jaar.  Om hun droom te kunnen waar maken is Team Verheijen op zoek naar bedrijven en vrienden die de sport en Tristan een warm hart toedragen en hen financieel willen ondersteunen.

WORD 'VRIEND' EN HELP TEAM VERHEIJEN

Wilt u Tristan helpen? Dat kan! Voor €5.00 per maand (meer mag natuurlijk ook) wordt u lid van de Vriendengroep. Als dank ontvangt u van Tristan jaarlijks een uitnodiging voor de gezellige, informatieve sponsordag met een hapje en drankje. Deze sponsordag wordt exclusief georganiseerd voor de Vrienden van Team Verheijen en zal in het teken staan van Tristan, zijn teamleden en de paarden. Iedere geschonken euro wordt uiteraard volledig besteed aan de sport.

Hoe wordt u een 'Vriend'? Maak jaarlijks 60 euro p.p. over op NL94 RABO 0319 70 79 38 t.n.v. T. Verheijen, onder vermelding van 'Vriend team verheijen' en uw naam.  Stuur vervolgens een email naar Tristan, via teamtristanverheijen@gmail.com zodat hij u via de email kan informeren en uitnodigen voor de jaarlijkse sponsordag.

Volg het laatste nieuws van Menteam Verheijen nu ook op Facebook! Sinds februari 2018 heeft het team zijn eigen facebook-pagina onder de naam Menteam Verheijen.

Vertegenwoordigt u een bedrijf en wilt u Tristan sponsoren? Bekijk hier de mogelijkheden: