Nieuwe sponsor Taverne de Oude Munt

Geplaatst: 03-01-2019

Na de rustige wintermaanden starten de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Nadat Team Verheijen in zowel 2015 als 2017 zich heeft weten te kwalificeren voor het Wereldkampioenschap, hopen ze ook in 2019 weer mee te mogen rijden. Een WK wordt iedere twee jaar georganiseerd en zal in september 2019 in Drebkau, Duitsland plaatsvinden. Alleen de beste tweespanners mogen aan de start verschijnen. Zij worden geselecteerd door de bondscoach op basis van observatiewedstrijden in de komende zomermaanden.

Een spannend jaar dus, dat al goed begint voor Tristan en zijn team. Hans en Jacqueline Laenen van Taverne de Oude Munt hebben Tristan namelijk laten weten dat ze zijn team willen sponsoren. Taverne de Oude Munt is al bijna 50 jaar een begrip in Weert. In 2017 kregen Hans en Jacqueline Laenen de Gouden Spatel overhandigd, waarmee De Oude Munt zich tot de beste restaurants van Limburg mag rekenen. Gemiddeld 100 gasten weten dit gezellige café-restaurant dagelijks te vinden, sommigen komen er al meer dan 40 jaar. De oude eigenaren van de Oude Munt, Ted van den Hurk en Janet Mertens, beheren Bed and Breakfast Taverne Rust. Zij sponsoren Team Verheijen al enkele jaren.

Tristan is erg blij met zijn nieuwe sponsor: "Het rijden van internationale wedstrijden, zeker in een WK-jaar, vraagt naast veel tijd en inzet ook geld. Een steuntje in de rug van een nieuwe sponsor is dan natuurlijk super."

 

Nieuwsoverzicht