Team Tristan Verheijen is flink aan het trainen voor 2017

Geplaatst: 25-01-2017

Tristan en zijn team hebben zeker niet stil gezeten de afgelopen winter.

"We hebben vorig jaar een redelijk seizoen gehad", vertelt Tristan. "Het was voor ons geen WK jaar en daarom hebben we van alles kunnen uitproberen. Maar komend jaar kunnen we niks aan het toeval over laten."

In oktober 2016 is Tristan geopereerd aan zijn schouder, waardoor hij een tijd uit de running is. Het trainen van zijn paarden gaat gelukkig gewoon door.
"Het viel mij zelf een beetje tegen na de oparatie. Ik dacht dat ik na een week of vier wel weer alles kon, maar dat bleek niet zo te zijn. Gelukkig hebben Jitske en Claudia de training van mijn paarden voor even overgenomen", vertelt Tristan.


2017 wordt een druk jaar voor Team Verheijen: het WK in het Sloveense Lipica komt eraan en ook dit jaar moet Tristan zich kwalificeren om mee te mogen.

"Dit jaar mogen we niks aan het toeval overlaten", begint Tristan. "We trainen hard om ons doel wereldkampioen worden te bereiken. Mijn team en ik hopen dat het dit jaar allemaal goed verloopt, dat alles op zijn plaats valt en dat we deel mogen nemen aan het WK in het Sloveense Lipica."

Tristan zal na iedere wedstrijd een samenvatting op zijn website plaatsen om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van zijn resultaten en ervaringen.

Verder staat de volledige wedstrijdkalender 2017 online  www.menteamtristanverheijen.nl/wedstrijden 

 

 

Nieuwsoverzicht