Team Verheijen maakt zich klaar voor het vertrek naar het WK in Lipica (Sloveniƫ)

Geplaatst: 13-09-2017

Over een paar dagen is het zo ver: Team Verheijen vertrekt naar het WK in Slovenië.

Tristan is samen met zijn team en zijn ouders druk bezig om alles klaar te maken voor het vertrek a.s. zondagmorgen. Alles moet gepoetst en vervolgens zorgvuldig ingeladen worden, zodat alles gaat passen. Komende zondag vroeg in de ochtend gaat Team Verheijen beginnen aan de lange reis naar Lipica. Vanuit Weert rijden ze naar de renbaan in München om daar een overnachting te maken met de paarden. "Dit doen we zodat de paarden even van de wagen zijn, ze wat meer ruimte hebben en 's nachts lekker kunnen gaan liggen als ze willen. 's Morgens vertrekken we weer fris en fruitig voor de rest van de rit", vertelt Tristan. Tristan rijdt maandagmorgen door naar Slovenië. "Het tweede stuk is niet meer zo ver voor de paarden. Dit doen we bewust om ervoor te zorgen dat de paarden niet helemaal uitgeput op de wedstrijd aankomen. "Als alles volgens planning verloopt, zal Tristan en zijn team op maandagmiddag aankomen in Lipica.

Maandagavond en dinsdag worden als trainingsdagen gebruikt. Op woensdag start de wedstrijd met de keuring van de paarden. Na de keuring wordt doormiddel van loting de startdag en -tijd van de dressuur bepaald. De dressuur kan op donderdag of vrijdag plaatsvinden. Op zaterdag is de marathon en op zondag de afsluitende vaardigheid.

Naar alle waarschijnlijkheid vertrekt Tristan samen met zijn team op maandagmorgen huiswaarts. Daarbij maken ze weer gebruik van een tussenstop in München. Hij hoop dat hij een goede wedstrijd zal rijden en met een positief gevoel terugreist naar Nederland.

"Ik denk dat we er helemaal klaar voor zijn", begint Tristan. "De paarden doen het goed in alle onderdelen: de dressuur loopt goed de marathon is nog nooit zo goed geweest en de vaardigheid is foutloos. Wat wil je nog meer?" lacht hij. "Maar we moeten ons hoofd erbij houden. Het moet op de wedstrijd gebeuren, daar moet het goed zijn."

"Ik wil nog even mijn grote dank uitspreken naar alle sponsors die het mogelijk maken dat ik samen met mijn team naar het WK kan gaan. Zonder deze mensen was dit allemaal niet mogelijk. Nogmaals hartstikke bedankt!"

Voelt u zich aangetrokken om ook sponsor van Team Verheijen te worden, neem dan gerust contact op met Tristan. Hij zal u heel dankbaar zijn als u een steentje bij wilt dragen om zijn droom te realiseren.

 

Hier beneden ziet u welke sponsoren Team Verheijen ondersteunen om naar het WK te gaan.

 

                                                       

 

 

                                                      

  

                                                   

 

                        

 

 

                                                                         

 

 

 

 

 

 

                          

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

                                  

 

 

                  

 

 

 

 

 

                                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

                                             

 

 

 

   

                                                        

Nieuwsoverzicht