Team Verheijen


Tristan Verheijen
Als zoon van een paardenhandelaar heeft Tristan veel paarden gezien. Het werken hiermee vond hij altijd geweldig.
In 2000 is hij, op achtjarige leeftijd, begonnen met mennen. Dit was met Falcon, een shetlanderhengst.
Na enkele jaren ruilde Tristan zijn trouwe shetlander in voor een tweespan a-pony's waarmee hij in 2005 is begonnen met het tweespan rijden. In 2008 reed Tristan zijn eerste officiële klasse 1 wedstrijd en vanaf die tijd is hij niet meer van de koets af te slaan. Momenteel is Tristan al langere tijd overgestapt naar een tweespan grote paarden waarmee hij al meerdere malen nationaal maar ook internationaal grote successen boekte. Maar dat is voor Tristan nog niet genoeg, hij heeft maar een doel en dat is wereldkampioen worden!

Tristan Verheijen

Jitske van Rijn

Jitske van Rijn is de vriendin van Tristan maar ook zijn steun en toeverlaat. Jitske zorgt ervoor dat de paarden er altijd goed bij staan en draagt zorg voor alle materiële zaken rondom de wedstrijd. Ook is Jitske niet te missen op de koets want ze groomt in de dressuur en vaardigheid en zelfs in de zware marathon staat Jitske achterop. Verder houdt Jitske zich thuis naast haar werk nog bezig met het trainen van de paarden en is ze actief in de springsport.

Jitske van Rijn
Roel van Hoef

Roel woont bij Tristan en Jitske in de buurt en is al een aantal jaren met Riny Rutjens mee geweest als groom naar de wedstrijden. Hij weet dus hoe het werkt en daarom is het team ook blij dat hij mee gaat. Roel volgt op dit moment een opleiding voor hoefsmid en heeft daarom niet iedere wedstrijd tijd om mee te gaan, al zou hij dat wel graag willen. 

 
 Ro
el van Hoef
Hans en Elian

Hans en Elian zijn de vader en moeder van Tristan en tevens steun en toeverlaat van team Tristan Verheijen.
Ze zijn meestal aanwezig op de wedstrijden en helpen hun zoon en zijn team waar en hoe ze kunnen.
Door het paardenbedrijf van Hans is het virus overgeslagen naar zijn zoon en zo is Tristan opgegroeid in de paardenwereld.
Verder zijn Hans en Elian trotse ouders die zich altijd voor 100% inzetten, zowel thuis als op de wedstrijd om hun zoon te steunen in de topsport.

Hans Verheijen
 

 

 Hans en Claudia Verheijen

Claudia is een nicht van Jitske en ook Claudia is samen met haar man Hans regelmatig te vinden op stal bij Team Tristan Verheijen.
Claudia rijdt de menpaarden dressuurmatig onder het zadel.
Hans helpt waar nodig en begeleidt Jitske bij het springen. Verder zijn Hans en Claudia meestal te vinden op de wedstrijden.

 

Hans Verheijen 

Claudia Verheijen

 

Rublus (Ruby)
Rublus ook wel Ruby genoemd is Tristans grote vriend en gaat met trainen altijd mee op de koets. Ook op de wedstrijd speelt Rublus een grote rol: hij zorgt ervoor dat niemand maar dan ook echt niemand te dicht bij de vrachtwagen van Team Tristan Verheijen komt, om zo diefstal te voorkomen. Tijdens het verkennen van de hindernissen mag hij meestal mee en zal hij niemand kwaad doen.


Rublus (Ruby)